ClubsHPKFC

Winterstop: KFC VR1 verblijft in Tunesië

KFC VR1 verblijft momenteel voor haar trainingskamp in Sousse in Tunesië, het geboorteland van de trainer Faouzi Bessais. Deze week zal voor de speelsters vooral in teken staan van ontspanning en inspanning. Elke ochtend wordt er gesport in de vorm van beachvolleybal, aqua sports of wordt er een bezoekje gebracht aan de fitnessruimte.

Woensdagochtend stond er onder de stralende zon echter een voetbal training gepland en donderdag zal er een wedstrijd worden gespeeld tegen het lokale damesteam van Sousse. Een mooie graadmeter voor de competitie, aangezien het niveau van dit team vergelijkbaar is met een zondag eerste/tweede klasser.

Naast de gezelligheid en teambuilding hoopt de ploeg zich met dit trainingskamp goed te kunnen voorbereiden op de belangrijke 2e seizoenshelft. De ploeg heeft het zwaar in de 2e klasse en staat met 1 punt uit 9 wedstrijden op de laatste plaats. (klik hier voor de stand) Punten zijn de komende weken dus noodzakelijk om (directe) degradatie af te wenden. Wel is KFC VR1 nog actief in de Districtsbeker, in de 1/8 finales van de KO fase komt het uit tegen Odysseus’91 uit Utrecht

Foto/info KFC VR

Naar alle KFC publicaties