AssendelftClubsHP

Verbouwde kantine vv Assendelft officieel geopend

Vandaag werd de prachtig verbouwde kantine van vv Assendelft officieel geopend. De dag begon met twee oefenwedstrijden tussen het tweede elftal tegen vvv Westzaan en het eerste elftal speelde tegen De Dijk. 

De wedstrijden werden druk bezocht en veel spelers, toeschouwers en uitgenodigden bleven gezellig wachten totdat de nieuwe voorzitter Gerard Nol de kantine officieel opende. Tijdens het wachten kon iedereen genieten van een, door de club beschikbaar gestelde,  broodjes van de Foodtruck van Astrid van der Meer.  In de toespraak van Gerard Nol bedankte hij alle vrijwilligers die zich afgelopen periode hebben ingezet voor de verbouwing. Een speciaal dankwoord ging daarbij uit naar Koen van Drimmelen, de drijvende kracht achter de verbouwing, die helaas niet bij de opening aanwezig kon zijn. De club kon bij de verbouwing ook weer rekenen op de medewerking van vele sponsors. Ook de bijdrages van de Club van 90 en van de Klaverjasclub van vv Assendelft werden goed besteed aan onder andere het nieuwe meubilair dat binnenkort nog geleverd wordt.

Hoofd van de kantine Marcel Sengers is in ieder geval zeer tevreden met de nieuwe kantine. Marcel Sengers werd vooral in de beginfase van de verbouwing betrokken bij het de bepaling van het uiteindelijke ontwerp. Het is nu achter de bar vooral veel praktischer ingedeeld.  Daarnaast hebben we meteen een nieuw kassasysteem in gebruik genomen en zijn er meerdere pinapparaten. “Eerlijk gezegd was ik in het begin enigszins sceptisch over de grootte, vooral voor de avonden als je alleen staat achter de bar. Dan zijn de afstanden naar bv de keuken wel heel groot. Maar nu in praktijk blijkt dat zeker mee te vallen en is het alleen maar ideaal dat we nu meerdere verkoop plekken hebben. Ook de nieuwe indeling van de kantine is veel praktischer en gezelliger, waarbij we straks zeker meer mensen kunnen ontvangen en tegelijk kunnen bedienen in de kantine. 

Zowel Gerard Nol en Marcel Sengers waren in ieder geval beide heel erg trots op de club en de vrijwilligers, dat deze verbouwing mogelijk is geweest. De nieuwe kantine past perfect bij onder andere het mooie A-veld, de tribune en de sfeer van vv Assendelft       


Laatste vv Assendelft publicaties