AssendelftClubsHP

Sport en Speldag voor jeugd vv Assendelft

Terwijl er gisteren op het A-veld en B-veld van vv Assendelft het HusselToernooi voor de oudste junioren en senioren werd gespeeld, vonden er op de overige velden een Sport en Spel Spektakel plaats voor de jeugdteams van vv Assendelft. Beide activiteiten zijn onderdeel van het feestprogramma deze week dat in teken staat van het 110-jarig jubileum van de club.

De Sport en Spel Spektakel was mogelijk gemaakt door “De Club van 90” van vv Assendelft. De leden van de “De club van 90” doen ieder jaar een bijdrage , waarmee er vervolgens activiteiten worden georganiseerd of bepaalde materialen/machines worden aangeschaft voor de club.

Er was door TC Sports een heel circuit met diverse activiteiten uitgezet, zoals de luchtkastelen, Bubble voetbal, Nerfguns, hindernisbaan en dankzij het schitterende weer, gingen de jeugdleden ook nog het water op om een mooi rondje te Suppen. Bij terugkomst van het Suppen lag er voor iedereen tot slot nog een broodje knakworst klaar, die op de vuurkorven waren klaargemaakt.   

As zaterdag wordt het feestprogramma afgesloten met een “Foute Feestavond” voor alle leden, maar de organisatoren en alle vrijwilligers konden alvast terugkijken op een zeer geslaagde eerste feestweekend.


Laatste vv Assendelft publicaties