AssendelftClubsHPSK

Sp.Krommenie verrassende maar terechte winnaar Koppiebar Toernooi

Na een spannende finale dag is het traditionele Koppiebar toernooi van vv Assendelft gewonnen door Sporting Krommenie. 

Afgelopen vrijdag werd in drie spectaculaire wedstrijden bepaald wie er vandaag in de finale poule terecht zouden komen.  vv Assendelft won overtuigend van SVA, Sporting Krommenie was te sterk voor KFC en Odin’59 2 versloeg Saenden na panalty’s 

De wedstrijden van vandaag duurde 45 minuten en leverde weer spannende wedstrijden op met mooie doelpunten. De uitslagen waren:

Finale poule
Odin’59 2 – Sporting Krommenie 0-2
vv Assendelft – Odin’59 2 2-3
Sporting Krommenie – vv Assendelft 3-1

In de poule om de 4e t/m 6e plaats waren de uitslagen:
SVA – Saenden 2-2 (Saenden wns)
KFC – SVA 2-0
Saenden – KFC 1-1 (KFC wns)

Sporting Krommenie trainer van Jordi van Beek was zeer te spreken over de prestaties van zijn team afgelopen vrijdag en vandaag. We hebben een jonge ploeg en gedurende de voorbereiding tot nu toe is er echt een stijgende lijn in ons spel te zien. De intenties in ons spel qua druk zetten en opbouw worden steeds duidelijker en steeds “volwassener” uitgevoerd. En dat was ook vandaag weer goed te zien want normaal gesproken is vv Assendelft, als eerste klasser zijnde, sterker dan ons. Natuurlijk hadden we met een paar ballen ook een beetje geluk, maar dat dwing je met ons spel ook enigszins af. De toernooiwinst is sowieso goed voor het moraal, maar als je van je collega’s ook de complimenten krijgt en dat zij ook aangeven dat we de terechte winnaars zijn van het toernooi, dan gaan we helemaal met een goed gevoel richting de beker competitie. 

Na afloop van de prijsuitreiking was er voor de spelers en trainers nog een warm/koud buffet geregeld door de hoofdsponsor Koppiebar. Gezien de reacties van iedereen, kon er in ieder geval gesproken worden van een zeer geslaagd toernooi.


Laatste vv Assendelft publicaties