ClubsHPZaandijk

Saense Football Clinics bij zvv Zaandijk weer groot succes

Terwijl de voorgaande edities van de Saense Football Clinics bij zvv Zaandijk altijd in de zomervakantie werd georganiseerd, stonden de Clinics deze keer al in meivakantie op het programma. Vorige week woensdag en gisteren kwamen er in totaal meer dan 125 kinderen naar het complex van zvv Zaandijk.

Verdeeld over het A-veld waren er deze dagen meerdere voetbal onderdelen uitgezet, zoals afwerken op doel, grote partijen, techniekoefeningen en diverse variaties van 1:1 duels. In groepjes doorliepen de kinderen met veel plezier en enthousiasme de oefeningen die onder leiding stonden van diverse jeugdtrainers, de hoofdtrainer (vorige week) en de trainers van Talento Voetbalschool. De club heeft al enkele jaren een samenwerking met de Voetbalschool en gezamenlijk hadden ze deze editie georganiseerd.

De organisatie was in ieder geval zeer tevreden over het verloop en de opkomst van de twee dagen. Ondanks dat er veel leden op vakantie zijn, was het beide dagen toch erg druk op het A-veld. Ook waren er meerdere deelnemers die (nog) geen lid zijn van zvv Zaandijk en op deze laagdrempelige manier kennis konden maken met de club en in sommige gevallen zelfs ook met voetballen.

Laatste Zaandijk publicaties