ClubsHerculesHP

René Middelkoop trainer Hercules MO20

René Middelkoop wordt volgend seizoen de nieuwe trainer van Hercules-Zaandam MO-20. Hiermee volgt hij Marcel van Houten en Tristan van Oostenbrugge op die aan het einde van het seizoen stoppen.

René was de afgelopen jaren actief voor RCZ als trainer van de vrouwen 1 en zou zijn trainerscarrière eigenlijk na 23 jaar beëindigen. Hij heeft nu toch besloten om een door te gaan.

 
De meiden van Hercules-Zaandam promoveerden vorig jaar van de 2e naar de hoofdklasse en spelen dit jaar nog steeds in de Hoofdklasse. Ze hebben zich inmiddels geplaatst voor de zgn. ‘Final League’ waarin de top 4 uit de hoofdklasse een halve finale en finale spelen om het kampioenschap van de hoofdklasse. “Een team met genoeg mogelijkheden, leuke voetballers waarvan ik de meeste al ken en ze gaan ook nog eens voor de 3e helft”, aldus de trainer.


We gaan proberen om volgend seizoen te promoveren naar de Divisie al wordt dat nog een hele uitdaging. Maar dat is de uitdaging die René over de streep trok. De technische commissie van Hercules-Zaandam is blij met de komst van René. “Zeker met het oog op de toekomst want dit team moet straks de vrouwen 1 van Hercules-Zaandam worden. Dat maakt Rene voor ons de ideale trainer met de juiste ervaring”, aldus Ronald Koopman van de TC van Hercules.

Voor Hercules-Zaandam is René overigens geen onbekende. Voor RCZ heeft hij 5 jaar de dames van Hercules getraind en het zal dus ook een weerzien worden met een hoop bekenden.

Bron/foto Hercules Zaandam

Laatste Hercules Zaandam publicaties