ClubsHPRCZ

RCZ verlengt contract Sven Talsma

RCZ heeft op de ALV, die afgelopen week gehouden werd, bekend gemaakt dat het contract met hoofdtrainer Sven Talsma voor één jaar verlengd is. De jonge ambitieuze trainer is bezig aan zijn eerste seizoen bij de Racers.

Met de verlenging van het contract wil de club voor continuïteit zorgen in het beleid dat moet zorgen voor een (nog) betere doorstroming van de eigen jeugdspelers naar het eerste elftal. De vorming van een tweede elftal, dat bestaat uit een groep zeer jonge spelers, dit seizoen is daarin dan ook een belangrijke stap geweest. De club heeft er alle vertrouwen in dat het met Sven Talsma een trainer in huis heeft die ook oog heeft voor jonge (eigen) talenten.

Ondanks de positieve samenwerking heeft RCZ het wel zwaar in de 3e klasse zondag en staat het met 12 punten uit 14 wedstrijden momenteel op de 12e plaats (klik hier voor de stand). Binnen de club, de trainersstaf en de selectie is er echter voldoende vertrouwen dat het team zich nog via de reguliere competitie en anders via de nacompetitie veilig zal spelen.


Laatste RCZ publicaties