ClubsHPRCZ

RCZ Ella Arendse Toernooi weer geslaagd

Vorig weekend stond bij RCZ al weer de 7e editie  van het Ella Arendse Toernooi voor jeugdteams op het programma. Ook dit jaar was het de organisatie weer gelukt om een groot deelnemersveld samen te stellen. Van de Mini’s categorie tot en met de O15 kwamen er, verdeeld over 2 dagen, bijna 100 teams in actie. Onder de deelnemers niet alleen veel teams van Zaanse clubs, maar ook veel teams van buiten de Zaanstreek die je normaal gesproken in competities niet snel tegen zal komen. Dat maakte de uitdaging voor de spelers alleen maar leuker

Onder toeziend oog van heel veel toeschouwers, die af en toe moesten schuilen voor het slechte weer, werd er op 3 velden volop gestreden om een mooie beker en medaille. Ook kwamen de ploegen tussendoor nog in actie voor het doelpuntenspel. 

Jeroen Vollrath: “Ondanks dat het weer niet altijd meezat kunnen we weer terugkijken op een zeer geslaagd toernooi. Gelukkig konden we ook dit jaar weer rekenen op de steun van veel vrijwilligers en daar zijn we iedereen dan ook heel erg dankbaar voor.” 

Foto’s Anita Huijsman / RCZ


Naar alle RCZ publicaties