BWClubsHP

Darttoernooi bij Blauw Wit W weer geslaagd

Afgelopen vrijdag  vond bij Blauw Wit W een darttoernooi plaats. Het toernooi zou eerst in december gespeeld worden, maar werd uitgesteld ivm de WK wedstrijd van het Nederlands Elftal tegen Argentinië. 

Maar liefst 23 darters kwamen in actie en zij speelden in 6 poules de voorronde wedstrijden. Uiteindelijk plaatsten 16 darters zich voor de 1/8 finales en speelden de overige 7 darters de verliezersroute. Deze werd uiteindelijk gewonnen door Indy de Koning.

Na enkele spannende rondes ging de finale uiteindelijk tussen Dennis van Houten en Marco de Boer en eerstgenoemde wist deze overtuigend met 3-0 te winnen. De koploper van de clubcompetitie De Blauwe Pijl  maakte daarmee zijn favorietenrol waar, door het toernooi zonder één leg te verliezen op zijn naam te schrijven. Hij volgde daarmee Roy de Saegher op die het laatste toernooi in 2019 wist te winnen. Eervolle vermeldingen waren er verder voor Dennis van Houten en Sven Keppel die 1x 180 wisten te gooien en voor Mitchell Veldhuis die de hoogste finish (147) wist te noteren.  

De huidige organisatie met Marco de Boer, Thierry Tijms en Bas Koenen spraken in ieder geval van een geslaagde avond en voor 26 april hebben ze al weer het jaarlijkse Koningsnacht Darttoernooi voor dubbels  op het programma staan.  

Foto’s/info Blauw Wit W

Laatste Blauw Wit W publicaties