ClubsHPZaandijk

Kantine + terras zvv Zaandijk wordt steeds mooier

Afgelopen periode is er bij zvv Zaandijk keihard gewerkt om het terras voor de kantine te vernieuwen. De werkzaamheden resulteerde in een prachtige overkapping, die al meerdere malen bij de wedstrijden en/of activiteiten zijn (gezellige) waarde heeft bewezen.

De club had echter nog meer plannen met het terras en wilde het terras ook meer verbinden met de kantine. Het plaatsen van openslaande deuren was daarvoor de ideale oplossing. Speciaal hiervoor werd er vanuit de sponsorcommissie een naamplaatjes actie opgestart, waarbij naamplaatjes gekocht konden worden. De naamplaatjes actie werd een groot succes en aan de binnenkant van het terras hangen nu dan ook meer dan 100 plaatjes.

Met de opbrengst van deze actie en de hulp van enkele sponsors was het dit weekend dan zover en konden de openslaande deuren geplaatst worden. Enkele enthousiaste Zaandijkers waren de hele dag in de weer om de benodigde werkzaamheden uit te voeren en het resultaat mag er zijn. De groep vrijwilligers konden aan het einde van de middag, met een welverdiend biertje in de hand, zien dat de kantine inclusief terras weer een stukje mooier en gezelliger geworden… 

(foto’s Ronald Draijer)