ClubsHerculesHP

Jongste Jeugd Hercules-Zaandam naar het Jagersplas

De jongste jeugd van Hercules-Zaandam ging vandaag met een grote groep spelertjes van de mini’s t/m de lagere teams van de O09 naar het Jagersplas. Terwijl enkele trainers al de velden uitzette, verzamelde iedereen zich rond 9.45 uur bij het complex van Hercules-Zaandam. Met een opkomst van in totaal bijna 80 kinderen werd de verwachting enigszins overtroffen en moesten er snel nog enkele velden extra uitgezet worden.

Gezien de koude wind was het zeker van belang de partijen niet te groot te maken, zodat iedereen tenminste in beweging zou blijven. Halverwege de partijtjes was er een kleine onderbreking en was er voor alle spelers limonade en de begeleiders konden zich een klein beetje opwarmen met de koffie en thee die rond gedeeld werd. Na ruim een uur meerdere partijtjes gespeeld te hebben, gingen de eerste groepen weer terug naar het complex waar uiteindelijk voor iedereen nog een lekker warm patatje met limonade klaar stond. Ook de spelers van de O10 en de O09-1 die tegelijkertijd een onderling toernooi speelden op het A-veld werden verrast en mochten aansluiten in de rij voor een warme afsluiting van de voetbalochtend

Organisator Toon Nugter was in ieder geval zeer tevreden over de opkomst en de inzet van de kinderen. We zijn de hele corona periode door blijven trainen met de mini’s en de jongste groepen. Ook elke zaterdag organiseerden we wel onderlinge wedstrijdjes of kleine toernooitjes. Maar op een gegeven moment heb je wel een beetje het gevoel dat je alles hebt gedaan, dus dan is het belangrijk dat je op zoek blijft naar alternatieven. Een verandering van omgeving en dan ook nog eens in combinatie met een patatje na afloop geeft ons, maar nog belangrijker de kinderen tenminste het gevoel dat er weer wat anders is georganiseerd….      

Laatste Hercules Zaandam publicaties