AssendelftClubsHP

Husseltoernooi jubilerend vv Assendelft groot succes

Nadat afgelopen vrijdag het feestprogramma van het 110-jarig vv Assendelft was gestart met een succesvol verlopen Spot ICT jeugtoernooi stond er vandaag een HusselToernooi voor de oudste junioren en de senioren  op het programma.

Gijs Huijpen, speler van het zevende elftal van vv Assendelft had de organisatie in samenwerking met Marcel Sengers van de kantinecommissie op zich genomen. Maar liefst 160 spelers en speelsters, verdeeld over 16 teams, speelden vanmorgen op het A en B veld hun onderlinge wedstrijdjes. Enige voorwaarden voor de teams was dat er in elk team meerdere meiden/dames moesten meespelen. 

Na 3 wedstrijden in de poulefase gingen de nummers 1 en 2 door naar de Winnaars kwartfinale en de nummers 3 en 4 speelden om de Verliezersfinale.  Na enkele spannende maar vooral gezellige wedstrijden werden uiteindelijk de winnaars bepaald. De voorzitter Gerard Nol nam vervolgens de prijsuitreiking op zich en de 2 winnaars kregen naast een beker ook nog nog een krat bier uitgereikt. Later op de middag was er voor alle deelnemers ook nog een broodje hamburger van Eat and Meet Foodtruck 

Gijs Huijpen keek na afloop in ieder geval zeer tevreden terug op het HusselToernooi. Gijs: “alle wedstrijden zijn mede door de 6 scheidsrechters goed verlopen.  We hebben uiteraard geluk met het weer, maar de gezelligheid zat er vanaf de eerste wedstrijd meteen al goed in. Het was nu vooral georganiseerd als onderdeel van het feestprogramma, maar na dit succes, moeten we misschien maar gaan kijken of we hier geen nieuwe jaarlijkse traditie van kunnen maken”


Laatste vv Assendelft publicaties