ClubsHPSaenden

Hussel-weekend Saenden weer groot succes

Vorig weekend stond bij Saenden in teken van de jaarlijkse (Mini) Husseltoernooien. Op zaterdag was het de beurt aan de jeugdleden, zij konden zich samen met familie en/of vrienden opgeven voor het mix toernooi. Het leverde weer heel vele leuke wedstrijdjes met vele hoogtepunten op, waarbij de ouders het soms nog knap lastig hadden met de jonge talenten. Ondanks dat het plezier voorop stond, was er met team “It’s a Family thing” ook een winnaar van het Toernooi.
Naast de wedstrijdjes werden er ook gestreden om de Penalty bokaal, met uiteindelijk 4 trotse winnaars.

Zondag werd het Husseltoernooi voor de volwassen spelers gespeeld. Uiteindelijk hadden zich 12 teams opgegeven voor deze editie en sommige teams hadden weer traditioneel de moeite genomen om verkleed aan de aftrap te verschijnen. Op halve veldjes werd er volop (sportief) gestreden om de grote eer, die dit jaar naar “Team Suppie” ging. Ook was er een prijs voor het beste/origineelste verklede team en dat was team “Saentubbies”. Na afloop van het toernooi bleef het in ieder geval nog lang gezellig in de kantine van Saenden

De club was dan ook alle organisatoren en vrijwilligers van beide zeer geslaagde dagen erg dankbaar en kijkt alweer uit naar de volgende edities!

bron/foto’s Saenden


Naar alle Saenden publicaties