ClubsHerculesHP

Hercules Zaandam en Eric Heerings na 4 jaar uit elkaar

De wegen van Hercules Zaandam en Eric Heerings scheiden zich aan het einde van dit seizoen. Beide partijen hebben hiertoe in goed overleg besloten.

Eric Heerings startte seizoen 2020/2021 bij Hercules-Zaandam en is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen bij de club in het paars. “De afgelopen drie seizoenen zijn de doelstellingen gehaald: spelen om de prijzen en het zoveel mogelijk laten doorstromen van jongere spelers in het eerste elftal”, aldus Sander Jacobs van de Technische Commissie van Hercules-Zaandam. “Ieder jaar speelde Hercules om promotie en ook dit seizoen wil het een ‘gooi’ doen om te promoveren. Eric is straks de trainer die met vier seizoenen het langst hoofdcoach is geweest in de historie van de club. Wij zijn Eric Heerings dankbaar voor zijn inzet, enthousiasme en vooral zijn vakmanschap”. 

Beide partijen hebben er het volste vertrouwen in dat het seizoen op een mooie en succesvolle manier kan worden afgesloten. Hercuiles staat momenteel op een 8e plaats in de 3e klasse zondag (zie stand) en speelt zondag de derby tegen Sporting Krommenie.

Bron/foto Hercules Zaandam

Laatste Hercules Zaandam publicaties