BWClubsHP

Familietoernooi Blauw Wit W weer groot succes

Afgelopen weekend was het weer een drukte op het complex van Blauw Wit W.. Niet alleen stond de nacompetitiewedstrijd van het eerste elftal op het programma, ook werd er het traditionele Familietoernooi gehouden.

Ook dit jaar hadden zich weer vele teams ingeschreven voor het Toernooi, waar door de leden, vrijwilligers én families al weken naar wordt uitgekeken. Maar liefts 36 teams waren verdeeld over diverse poules en dat leverde vele leuke wedstrijden op met strijd, mooie doelpunten, hilarische acties en vooral veel plezier. 

De aanwezige kinderen wisten zich deze dag weer prima te vermaken. Sommige speelden zelfs mee in de familieteams, anderen waagden zich voornamelijk aan de springkussen en/of waren onder de indruk van de aanwezige ballongoochelaar.

Na afloop van het Familietoernooi kon er gezamenlijk gekeken worden naar de prestaties van Blauw Wit W 1, maar werd er vooral al een begin gemaakt aan de zeer gezellige 3e helft.  Met onder andere een BBQ en muziek van selectiespeler Jeffrey Kat bleef het nog lang onrustig in West-Knollendam. Ondanks de teleurstellende nederlaag en daarmee samenhangende degradatie van het het vlaggenschip was het evengoed weer een meer dan geslaagde dag bij Blauw Wit W.

De club was Irma Hempenius en Bauke ten Cate en de vele vrijwilligers dan ook erg dankbaar voor de organisatie!

Foto’s/info Blauw Wit W


Naar alle Blauw Wit W publicaties