BWClubsHP

Familietoernooi Blauw Wit W groot succes

Zoals bij veel clubs, stond het afgelopen weekend ook bij Blauw Wit W in teken van een gezellige afsluiting van het seizoen. Volgens al jarenlange traditie werd op het complex het Blauw Wit Familietoernooi gespeeld. Een Toernooi waren al weken naar uitgekeken wordt binnen de club en ook dit jaar viel er  weer een groot aantal deelnemende teams te noteren. 

Maar liefst 30 ploegen hadden zich namelijk aangemeld voor de sportieve en gezellige afsluiter van het seizoen. De teams waren verdeeld over 5 verschillende poules, (1 herenpoule, 1 familiepoule en 3 mixpoules) en dat leverde leuke wedstrijden op met strijd, mooie doelpunten, hilarische acties maar vooral veel plezier. 

Ook de aanwezige kinderen wisten zich deze dag weer prima te vermaken. Sommige speelden zelfs mee in de familieteams, anderen waagden zich voornamelijk aan de springkussen en de waterglijbaan. Gezien de hoge temperaturen zaterdag, was de glijbaan erg populair, al zorgde de gratis ijsjes ook nog voor de nodige verkoeling.

Het sportieve gedeelte van het Familietoernooi werd uiteraard gevolgd door de huldiging van de 5 winnaars en een zeer gezellige 3e helft.  Onder andere een BBQ en muziek van de favoriete artiest onder de Zaanse voetbalclubs, zanger Benjamin zorgde er voor dat het nog lang onrustig bleef in West-Knollendam. Zo werd het Blauw Wit-seizoen in ieder geval weer op een geslaagde en voor de club typerende manier met elkaar afgesloten. 

Foto’s/info Blauw Wit W

Laatste Blauw Wit W publicaties