BWClubsHP

Blauw Wit W verlengt contract met Larbi Loukou

Tijdens het trainingskamp in Sevilla heeft het bestuur van CVV Blauw-Wit aan de selectie bekend gemaakt dat ook volgend seizoen Larbi Loukou de hoofdtrainer van de club is. De Zaanse trainer gaat op voor zijn tweede seizoen bij de West-Knollendammers.

Het huidige dienstverband van Loukou bevalt van beide kanten. Bestuurslid Remco van Houten: “Wij zijn blij met de verlenging van het contract. Larbi voldoet aan de verwachtingen die we vooraf hadden. Hij brengt met zijn ervaring en enthousiasme de juiste prikkels voor onze spelersgroep. We hebben na een goede evaluatie dan ook geen seconde getwijfeld om een nieuw contract op te maken.”

Trainer Larbi Loukou die bij Blauw-Wit voor het eerst als hoofdtrainer van een Zaanse club actief is, is vanzelfsprekend ook blij met de contractverlenging. “Blauw-Wit is een club waar alle randzaken goed geregeld zijn en waar ik zeer prettig werk. Met ons eerste zitten we in een loodzware poule en wacht elke week een verse uitdaging om weer het maximale uit de spelersgroep te halen. Afgezien van een korte dip vlak voor de winterstop lukt dat tot nu toe goed. Ik ga vol enthousiasme verder bij Blauw-Wit”

Na een goede start van de competitie bivakkeert Blauw-Wit op dit moment aan de onderkant van de middenmoot in de vierde klasse a van de zaterdagcompetitie. De club heeft de ambitie om zich te nestelen in het linker rijtje. Blauw-Wit hervat de competitie op 21 januari met de uitwedstrijd tegen Zaanse poulegenoot ZCFC.

Aangeleverd Blauw Wit W

Laatste Blauw Wit W publicaties