Kampioen

Kampioensbeker of Medaille

Smit Sporttrofeeën van eigenaar Frans Smit is een groot begrip in de Zaanse (en omgeving) sportwereld, met meer dan 50 jaar ervaring in de wereld van de bekers, vaantjes en medailles.  Smit Sporttrofeeën heeft sinds 2018 een showroom op de Dorpsstraat in Wormer. De showroom biedt een overzicht van de vele mogelijkheden en in overleg is bijna alles wel mogelijk. Voor elk budget is er voor alle toernooien, activiteiten of bepaalde mijlpalen uiteindelijk een mooie passende herinnering te vinden.  

Ook voor de kampioenen kan Smit Sporttrofeeën in de vorm van een beker of medaille een mooie herinnering maken. Door de samenwerking tussen Voetbal Varia Zaanstreek en Smit Sporttrofeeën gelden de volgende prijzen:
Bekers (15cm hoog) €3,00 ipv € 4,00 per stuk inclusief tekst
Medaille (45 mm doorsnede) € 1,25 ipv €1,75 per stuk inclusief gegraveerde tekst en lint

De standaard tekst is “Kampioen Seizoen ’24/’25”. De bekers en medailles kunnen worden verstuurd (€7,95) of worden opgehaald op de Dorpsstraat 238 in Wormer

Via onderstaand formulier kun je de bestelling van de bekers of medailles plaatsen. Smit Sporttroffeeën neemt daarna contact op om de bestelling definitief te maken, qua tekst en eventuele bezorgadres en datum. De uiteindelijke facturatie wordt gedaan door Smit Sporttroffeeën. Houd rekening met de levertijd en bestel op tijd (uiterlijk maandag voor het weekend daarna)!