Veiling voor Antoni van Leeuwenhoek Foundation

Tijdens de competitie organiseert Voetbal Varia Zaanstreek wekelijks een Toto waarbij deelnemers het resultaat van 6 geselecteerde wedstrijden moeten voorspellen. Met gemiddeld bijna 50 deelnemers per week leveren de voorspellingen én de resultaten steeds vaker een leuke interactie op tussen de Zaanse voetballiefhebbers. Voor de winnaar is er steeds een mooie prijs weg gelegd en in één van de Toto’s was Johan Stadt de gelukkige winnaar.

Hij mocht een mooi voetbalshirt uitzoeken bij Kick and Rush, dé specialist in retro en vintage shirts. Johan gaf meteen aan dat hij het shirt wilde doneren aan een goed doel. Na overleg met Kick and Rush, raakte eigenaar Mike Beets onder de indruk van het gebaar van Johan Stadt en besloot hij de oorspronkelijk gewonnen prijs van Johan te “upgraden” en onder gezamenlijke noemer een prachtig gesigneerd en ingelijst Feyenoord shirt van Willem van Hanegem beschikbaar te stellen.

Een goed doel was in overleg met Johan eigenlijk ook snel gekozen, de opbrengst van de veiling komt ten goede aan de actie die Ed Kuijper en zijn zoon Sem Kuijper hebben opgezet. Zij gaan deze zomer een fietstocht maken van ruim 1400 km maken naar Airolie in Italië om geld in te zamelen voor het Antoni van Leeuwenhoek Foundation.

Ed Kuijper: “We dagen onszelf uit maar we willen tegelijkertijd aandacht vragen voor kankeronderzoek. Kanker is echt geen grapje. In mijn gezin zijn we nogal getroffen en dat hakt er behoorlijk in kan ik je zeggen. Jonge kinderen eigenlijk een leven lang zonder moeder en kort daarna ook ik/hun vader ziek. De spanning, de onzekerheid, het verdriet: ze waren/zijn soms niet te doen maar….een mens is veerkrachtig en zie…deze bijzondere fietstocht is het resultaat. Kanker moet minstens een chronische ziekte worden. Dat wil ik in mijn leven nog meemaken. Jij toch ook? Help mee!”

Je kunt hieronder een bod uitbrengen op het prachtige shirt. De veiling loopt gelijktijdig met de FEBO Zaanstad Cup van dinsdag 18 juni 08.00 uur t/m zaterdag 22 juni 21.00 uur. Hierna zal het hoogste bod bekend worden gemaakt en diegene ontvangt het gesigneerde en ingelijste Feyenoord shirt van Willem van Hanegem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *