HPZC 24

SVA MO11 winnaar Reduzs Zaanstad Girls Cup 🏆

Op deze editie van de Zaanstad Cup is er weer een primeur. Voor de eerste keer wordt de Reduzs Zaanstad Girls Cup georganiseerd. Deze week komen de Zaanse teams van de MO 11 t/m MO17 + VR30+ op het complex van zvv Zaandijk in actie

Dinsdagavond werd er afgetrapt met de MO11. Acht teams, opgedeeld in 2 poules streden voor de eerste Girls Cup beker. Ondanks dat er af en toe fanatiek gespeeld werd, ging het er zÊÊr sportief aan toe tussen de meiden. Het publiek kon dan ook volop genieten van de vele leuke wedstrijden. Na de poulewedstrijden volgden de kruisfinales en de strijd om plek vijf t/m acht. In de kruisfinales wist Assendelft te winnen van ZVC’22 en boekte SVA een zege op Rood Wit Zaanstad B, waardoor de finale een echte “burenstrijd” zou worden.

De nummers 1 van de poulefase waren tijdens de wedstrijd erg gewaagd aan elkaar, waardoor shoot-outs de beslissing moesten brengen. SVA wist deze beter te nemen en mocht zich daardoor de winnaars van het Toernooi noemen. Dit werd samen met de trotse en zeer meelevende coaches en ouders uitgebreid gevierd!

Klik hier voor alle uitslagen, standen en programma’s van de Reduzs Zaanstad Girls Cup

Foto’s Zaanstad Cup / SportsGen


Naar alle Zaanstad Cup 2023/24 publicaties