Prikbord

Prikbord: Ajax-clinics bij Fortuna Wormerveer

In de zomervakantie van dit jaar keert Ajax terug met een Ajax Camp bij Fortuna Wormerveer. Van maandag 26 t/m vrijdag 30 augustus 2024 kunnen jongens en meiden tussen de 6 en 16 jaar oud een week lang trainen als een Ajax-speler.

Train een week als een Ajax-speler!
In de zomer van 2024 wordt van maandag 26 t/m vrijdag 30 augustus een Ajax Camp georganiseerd bij Fortuna Wormerveer! Scoren als Brian Brobbey, dribbelen als Steven Bergwijn en verdedigen als Jorrel Hato. Tijdens een Ajax Camp komen alle facetten van de unieke Ajax-trainingsmethode aan bod. Van maandag t/m vrijdag verbeter jij elke dag je vaardigheden onder leiding van de Ajax Camps & Clinics trainers. Samen met deelnemers van dezelfde leeftijd en hetzelfde niveau – groepen worden ingedeeld op basis van leeftijd en niveau – ervaar jij een echte Ajax beleving en maak jij een week lang veel plezier.

Programma 
Een Ajax Camp is van maandag t/m vrijdag (09:00 – 16:00 uur), waarbij er op woensdag een halve dag wordt getraind (tot 12:30 uur). In zo’n trainingsweek komen alle facetten van de Ajax-trainingsmethode aan bod. Elke ochtend zal de Cruijff Kwaliteit centraal staan en in de middag ga je aan de slag met de ontwikkeling van de Ajax speelwijze.

Tijdens het Ajax Camp ontwikkelen we alle spelers, zodat eenieder beter wordt in het domineren aan de bal en het frontaal passeren. Ook zullen er verschillende spelprincipes, strategieën en scenario’s terugkomen tijdens de partijspelen. Naast de verschillende trainingsvormen zullen er voetbaltesten worden gedaan tijdens het Ajax Camp, is er performance training en worden er presentaties gegeven over de kernwaarden en gedragsregels van Ajax. Aan het eind van de week heb jij je voetbalvaardigheden verbeterd onder leiding van de Ajax Camps & Clinics trainers en heb jij een week lang veel plezier gemaakt.

Ben jij tussen de 6 en 16 jaar oud en wil jij in de zomervakantie trainen als jouw favoriete Ajax-speler? Klik hier voor meer informatie over het Ajax Camp en meld je snel aan!

Ook een oproep voor trainers, spelers, vrijwilligers of activiteiten plaatsen op het Voetbal Varia Zaanstreek Prikbord, geef de oproep door via dit formulier


Naar alle Prikbord oproepen