ClubsPrikbord

Prikbord: 32e Luilakpolderloop bij vv Jisp

De voorinschrijving voor de 32e editie van de Luilakpolderloop op 17 mei 2024 is gestart!

LET OP!! Omdat wij aan het moderniseren en digitaliseren zijn, kun je dit jaar voor het eerst ALLEEN met voorinschrijving deelnemen aan de Luilakpolderloop. Je kunt tot twee dagen voor de wedstrijd inschrijven (dat is dit jaar tot 15 mei 2024) of totdat de 300 beschikbare plekken verdeeld zijn.

Deelname aan de jeugdloop is gratis, maar ook hier is voorinschrijving verplicht! Het startgeld van 9 Euro voor de trimlopen voor volwassenen betaal je dit jaar (ook voor het eerst) meteen met jouw voorinschrijving, hierbij is een consumptie en bedankje inclusief.

De jeugdloop (1.1km) start om 18:30 bij het Restaurant De Lepelaar en eindigt bij vv Jisp. De 5, 10 en 16,1 km hardloop-wedstrijden starten bij vv Jisp. Het startshot gaat om 19:30 uur bij de vv Jisp. Dit is ook het eindpunt.

Je kunt inschrijven voor de 1,1 km, 5 km ,10 km of 16,1 km trimlopen. Meer info’s en link naar voorinschrijving staat op de website: https://www.luilakpolderloop.nl/inschrijven

Ook een oproep voor trainers, spelers, vrijwilligers of activiteiten plaatsen op het Voetbal Varia Zaanstreek Prikbord, geef de oproep door via dit formulier

Naar alle Prikbord berichten