HPZC 24

KFC MO13 sterkste op Reduzs Zaanstad Girls Cup 🏆

Tijdens deze editie van de Zaanstad Cup wordt er ook voor de eerste keer de Reduzs Zaanstad Girls Cup georganiseerd. Deze week komen de Zaanse teams van de MO11 t/m MO17 + de VR30+ op het complex van zvv Zaandijk in actie

Woensdagavond streden acht MO13-teams om de mooie beker en sportieve eer. Onder heerlijke omstandigheden werd het, net als al eerder bij de MO11, een spannend maar sportief toernooi om naar te kijken. De poulewedstrijden leverden niet alleen vele doelpunten op, ook werden er mooie duels uitgevochten door de meiden van onder andere Saenden, ZCFC en WSV’30.

Hercules Zaandam A en KFC waren niet alleen in de poulefase de sterkste ploegen, ook wisten zij in de kruisfinales Hercules Zaandam B en Sporting Krommenie A te verslaan. In de finale ontstond er een boeiend gevecht met 2 ploegen die vol voor de winst gingen. EÊn doelpunt maakte het verschil, waardoor KFC MO13 er met de toernooizege vandoor ging. Zij konden naast de beker ook de zÊÊr sportieve felicitaties van Hercules Zaandam in ontvangst nemen.

Klik hier voor alle uitslagen, standen en programma’s van de Reduzs Zaanstad Girls Cup

Foto’s Zaanstad Cup / SportsGen


Naar alle Zaanstad Cup 2023/24 publicaties