HPVVZC 24

JO10 t/m JO12 genieten op 123inkt.nl Zaanstad PupCup🏆

Nadat vanmorgen vroeg de jongste Zaanse talenten al in actie waren gekomen, was het in het 2e blok van de 123inkt.nl Zaanstad PupCup de beurt aan de JO10 t/m JO12

Ondanks dat de weergoden zich inmiddels meermaals lieten gelden, was het ook in het 2e blok weer gezellig vol op de velden van gastheer zvv Zaandijk.

Helaas was het voor de organisatie door enkele late afzeggingen wel af en toe een klein beetje puzzelen met de toernooiopzet. Maar mede door de inzet en flexibiliteit van de trainers en de teams was daar uiteindelijk gelukkig niet veel van te merken.

In de finale bij de JO10 stonden Hercules Zaandam en SVA tegenover elkaar. Hercules was in de poule wedstrijden met 13 punten uit 5 wedstrijden duidelijk de sterkste en ook in de finale wisten ze na penalty’s (0-0) te winnen.

Bij de JO11 werd het met Sporting Krommenie en SVA ook een spannende finale. Beide ploegen haalden overtuigend de eindstrijd en waren flink aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk was het SVA dat met een 1-0 overwinning de toernooizege binnen haalde

Tot slot van het 2e blok was er nog de finale bij de JO12. Hercules Zaandam en SVA kwamen na een boeiend gevecht niet tot scoren, waarna penalty’s de beslissing moesten brengen. Deze werden door Hercules beter genomen, waardoor zij de grote beker omhoog mochten houden.

In verband met de eerste EK wedstrijd van Oranje, dat door meerdere teams en vrijwilligers in de kantine van zvv Zaandijk gevolgd wordt, wordt het toernooi vanavond om 18 uur hervat met de JO13 teams.

Foto’s Zaanstad Cup / SportsGen

Klik hier voor alle uitslagen en eindstanden


De organisatie en gastheer zvv Zaandijk roepen alle bezoekers op vooral met de fiets te komen ivm de beschikbare parkeermogelijkheden



Naar alle Zaanstad Cup 2023/24 publicaties